dimarts, 14 de febrer del 2012

300 UNICORNS, EL LLIBRE

“arquitectura literària tenyida d’erotisme, un estil amanit amb un cert aire de pornografia, però manegat amb un to elegant, gens barroer, sovint descarnat i suggerent”. Arriben els 300 unicorns d’en Joan Fontanals.

7 comentaris:

  1. Podeu trobar els Unicorns el proper dia 20 d'abril a les 19:30h al FNAC de l'Illa Diagonal de Barcelona. L'autor, l'editor, el book tràiler i la presència de l'actriu, Maria Manau, que llegirà i escenificarà fragments molt guggerents i atractius de l'innovador llibre.

    300 Unicorns, El Cep i la Nansa Edicions, 2012.

    ResponElimina
  2. S'ha dit dels 300 Unicorns que és una “delicatessen literària”, un llibre bonic, un llibre excitant! Erotisme en petites dosis.

    Els 300 unicorns cavalquen per BARCELONA. Troba’ls! Es deixaran atrapar el divendres 20 d’abril a les 19.30h al FNAC de l’Illa Diagonal, Av. Diagonal, 549 – 08029 BARCELONA.

    ResponElimina
  3. UNICORNIADES 5.0...!!! AQUEST MES DE JUNY, LA FLAMA DEL CANIGÓ, EL BALL DE REVETLLA DE SANT JOAN, ELS PETARDS, LES COQUES I ELS UNICORNS ESCALFARAN L’AMBIENT A IGUALADA!!!
    Una “delicatessen literària”. Un llibre bonic. Un llibre excitant! Erotisme en petites dosis. Els 300 unicorns arriben a Igualada. Troba’ls! Podreu acaronar-los, tocar-los, gaudir-los, sentir-los, assaborir-los, el divendres dia 1 de juny a les 19.30h a l’Ateneu Igualadí, c/ Sant Pau, 9.

    ResponElimina
  4. EL PERFUM DELS UNICORNS!!! S’HAN DESCOBERT 300 UNICORNS AL CASTELL DE CASTELLET QUE CADA DIA S’EMMIRALLEN A L’EMBASSAMENT DEL FOIX OBSERVATS PER L’ADAM, UN TERRÍCOLA QUE VIU AL PLANETA MART !!!

    Diuen que si t’hi apropes sense por, amb decisió i amb ganes d’experiències noves i excitants, els unicorns es deixen seduir, tocar i acaronar, fent que descobreixis tots els seus secrets més sigil•losament guardats i les seves virtuts més sensuals i enlluernadores. D’això en dóna fe l’Adam, que viu feliç a Mart, reflexionant amb ironia, humor i estultícia sobre la vida al planeta blau.

    300 unicorns, de Joan Fontanals i Orpí (Col•lecció La Cram, El Cep i la Nansa edicions) líder de vendes al Fnac de l’Illa, en la seva categoria, la setmana del 20 d’abril de 2012.

    Olor de gas, de Pep Elias (Pagès edicions), premi de novel•la breu Ciutat de Mollerussa 2010.

    Dos interessants i suggerents llibres que arriben al castell de Castellet. Troba’ls el divendres dia 22 de juny a les 19.30h a la PL. del Castell s/n de Castellet i la Gornal.

    Els dos autors explicaran, breument, els processos creatius que els han dut a escriure aquestes obres.

    ResponElimina
  5. Arriba el mes de setembre i amb ell els col•leccionables impossibles: Tu repostería fácil! El guerrero del antifaz! Abanicos de diseño! Tricotosa para todas! Posats a que retornin les coses, no preferiu alguna cosa més sensual, més eròtica, més sexy, més atractiva, que vingui més de gust? UNICORNIADES 7.0 La sensualitat i l’erotisme dels 300 UNICORNS torna a Barcelona. Els trobareu a la Setmana del Llibre en Català, el proper dia 9 de setembre a la Plaça de la Catedral.

    ResponElimina
  6. Pere Tàpies arriba amb 300 unicorns, el llibre on les coses no són mai el que semblen. Demà dia 9 de setembre, a les 20.00h a la Setmana del Llibre en Català. Av. Catedral de BCN.
    www.lasetmana.cat

    ResponElimina